Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Tetőbox

Tetőbox

Megoldás a szállításra, de mi éri meg jobban? Bérlés vagy vásárlás? 

Itt a nyaralási időszak és felpakol a család. "Hoppá, kicsi a csomagtartó!"

 

Thule Touring L-es, 6348T egy kiváló megoldás akár nyaraláshoz akár síeléshez.

tetőbox felszerelése rendkívül egyszerű. Felfogatása adapterrel történik a csomagtartóra ami nyomatékkulcsos. A tetőbox zár kinyitása mind a két oldalról lehetséges. 

A bepakolást Thule tetőbox táska segíti több méretben. Ezzel a Thule gyári táskaszettel a legoptimálisabban tudjuk kihasználni a belsőteret és rendkívül jól jön a pakolásnál. 

Thule tetőbox fali tároló pedig segítséget ad az otthoni tárolásnál.

 

De mi éri meg jobban? 

Tetőbox bérlés - Egy Thule Touring L-es ára időtartamtól függően 11-13 bérlés után jön vissza ha minden bérlésnél 8-10 napot veszünk igénybe. Ez átlagban 6-13 év használat. Mi 2002-től foglalkozunk tetőbox bérbeadással, de vegyük ezt a 13 évet. Akkor Thule Polar tetőboxok voltak forgalomba szárnyas anya felfogatással, merev műanyagtesttel. A Touring L-es Thule tetőbox szélcsatornás teszteken ment keresztül és közelebb helyezték a tető vonalához a jobb fogyasztás eléréséhez. Anyaga ütés és UV álló a madarak és nap ellen. Nyomatékkulcsos egykezes szerszám nélküli rögzítése van.(Kölcsönzésnél mi végezzük a fel és leszerelést.) Tehát a technika sokat váltózik, és a garázsban a most megvásárolt tetőbox nézz vissza ránk 13 év múlva amikor hátradőlünk, hogy megérte. Kölcsönzőnkben pedig akik a bérlés mellett döntenek 13 év múlva az elektromos autójukra a Thule napelemes tetőboxot kölcsönzik. :)

Itt találod tetőbox bérlés árlistánkathttps://www.dynamic-sport.hu/tetobox-kolcsonzes-34