Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Neuzer BMX 12 lány gyerekbicikli pink/hercegnős

Termék címkék:
Gyermek kerékpár
Neuzer BMX 12 lány gyerekbicikli pink/hercegnős
54.990 Ft
51.090 Ft
Kedvezmény: 3.900 Ft
Menny.:db
Méret
S
54.990 Ft
51.090 Ft
Kedvezmény: 3.900 Ft
Menny.:db
Beszállítói készlet: Rendelhető, 1-3 nap feladással
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: NZR_NE2292412050
Gyártó: Neuzer
Átlagos értékelés: Értékeld elsőként

Neuzer BMX gyerekbicikli

A Neuzer BMX 12 colos lány gyerekbicikli pink/hercegnős precízen tervezett és kiváló minőségű kerékpár, mely elsősorban kislányok számára készült. A kerékpár nemcsak egy közlekedési eszköz, hanem egy kétkerekű járgány a kis hercegnőknek, hogy kifejezzék egyéni stílusukat és élvezzék a kerékpározás örömét. A vonzó színválasztás és hercegnős dizájn mellett a bicikli kiválóan alkalmas az egyensúlyérzék fejlesztésére és a kerékpározás alapjainak megtanulására, így egyedi és hasznos ajándék lehet minden kislánynak.

Paraméterek

VÁZ HI-TEN ACÉL/STEEL
VILLA MEREV ACÉL/RIGID STEEL
ELSŐ FÉK V-FÉK/V-BRAKE
HÁTSÓ FÉK KONTRA/COASTER BRAKE
HAJTÓMŰ ACÉL/STEEL
ELSŐ VÁLTÓ -
HÁTSÓ VÁLTÓ -
VÁLTÓKAR -
ELSŐ AGY ACÉL/STEEL
HÁTSÓ AGY KONTRÁS/COASTER BRAKE
FELNIK ALU 12" SZIMPLA FALÚ/SINGLE WALL
KÖPENY 12X1,75"
EXTRÁK -

RÉSZLETES LEÍRÁS

Tulajdonságok

Neuzer BMX 12 colos lány gyerekbicikli pink/hercegnős - anyag és kivitel

A Neuzer BMX 12 lány gyerekbicikli pink/hercegnős változata egy kiváló minőségű és rendkívül gondosan tervezett gyermekkerékpár, amely elsősorban a kislányoknak készült. A bicikli váza masszív acélváz, amely kiemelkedő stabilitást és tartósságot biztosít. A pink színkombináció és a hercegnős dizájn egyedivé teszi a kerékpárt, kifejezetten a kislányok ízléséhez igazodva. A kerékpár egysebességes, ami egyszerűséget és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé a kisgyerekeknek. A gyermekek így könnyedén megtanulhatják a kerékpározás alapjait. Az abroncsokat gondosan megválasztották, hogy megfelelő tapadást és kényelmes vezetést biztosítsanak. A 12 hüvelykes kerékátmérő ideális a 2-4 éves lányok számára, mivel könnyű kezelhetőséget és irányíthatóságot kínál.

Neuzer BMX 12 colos lány gyerekbicikli pink/hercegnős - fékrendszer és egyéb funkciók

A bicikli hatékony fékrendszerének köszönhetőn, mint az első V-fék és hátsó kontra fék, hatékony fékezést és biztonságos megállást biztosítanak. Ez növeli a kerékpározás biztonságát. A bicikli kormánya és kormányszára kényelmes és könnyen kezelhető. A kormány kialakítása a lányok méretéhez igazodik, lehetővé téve számukra, hogy könnyen irányíthassák a biciklit. A pedálok műanyagból készülnek, ami könnyű és strapabíró anyag, ezáltal hatékony pedálozást tesz lehetővé. A bicikli kényelmes nyergének köszönhetően, kimondottan komfortos a hosszabb kerékpártúrákhoz, és igazodik a lányok méretéhez. A bicikli további funkciókat is tartalmaz, például sárvédőket a felfröccsenő kosz és a víz ellen, valamint oldalsó pótkerekeket a biztonságos tanuláshoz és egyensúlyozáshoz. A segédkerekek később levehetők, így könnyen átalakíthatók és tovább használhatók.

A Neuzer BMX 12 lány gyerekbicikli pink/hercegnős színválasztása és hercegnős dizájnja kifejezetten a kislányok ízlését célozza meg. A kerékpár nemcsak egy közlekedési eszköz, hanem olyan kétkerekű járgány, amely segíti a kislányokat az egyensúlyérzék fejlesztésében, a kerékpározás alapjainak megtanulásában, valamint hozzájárul az önállóságuk és önbizalmuk építéséhez. A Neuzer BMX 12 lány gyerekbicikli pink/hercegnős ideális választás kislányok számára, akik élvezni szeretnék a kerékpározást, miközben kifejezik egyéni stílusukat és fejlesztik önállóságukat.

A közkedvelt kerékpáros termékek üzletünkben tesztelhetők.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

12 colos gyerekbicikli - Dynamic Sport kerékpár webáruház és bicikli bolt

Kedvezményes gyerekbicikli vásárlás

Regisztrálj oldalunkra, hogy részese lehess a Hűségpont rendszernek, melyhez automatikusan -2%-os árengedményt adunk minden gyerekbicikli vásárlás után. Már az első rendelésednél, áruérték alapján íródnak jóvá pontjaid a profilodban, melyeket gyűjthetsz és 180 napon belül levásárolhatod bármikor. 1 pont- 1 forintot ér. További részleteket a kedvezményekkel kapcsolatban ITT olvashatsz.

A Dynamic Sport kerékpár webáruházban és veresegyházi bicikli boltunkban egyaránt felhasználhatod OTP, K&H vagy MBH SZÉP kártyádat gyerekbicikli vásárláshoz, vagy bármilyen más egyéb termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz. További részletekért a SZÉP Kártya felhasználásával kapcsolatban kattints IDE.

 

Gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek

Nézz körül a gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek széles kínálatában, biztos lehetsz benne, hogy mindegyik olyan élményt nyújt majd a gyermekednek, amely emlékezetessé teszi a biciklizés minden pillanatát. Vigyázz a gyermekedre, és adj meg neki minden eszközt, amire szüksége lehet, hogy a biciklizés felfedezésének minden pillanata biztonságos és felejthetetlen legyen számára.

 

gyerekbicikli vontatórúd    •    utánfutó gyermeked szállításához    •    gyerekbicikli világítás    •    biciklicsengő kicsiknek    •    bicikli duda    •    gyerekbicikli kosár    •    láthatóság    •    gyereksisak    •    térd-és könyökvédő    •    kerékpáros kesztyű gyerekeknek   •    nyereg gyerekbiciklire

 

Gyerekbicikli vásárlás előtt érdemes ezt is elolvasnod!

Biztonság és stílus, kicsiknek és nagyoknak.

A legjobb kerékpáros utak kisgyerekekkel is!