Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár kerék és alkatrészei

Kerékpár kerekek teljes méret választékát találod itt minden felhasználási területhez. A legjobb országúti kerékpár csúcs kerekektől MTB, Trekking, városi, gyerek bicikli kerékig. Kerékpár kerékagy alkatrész, bicikli kerékagy, kerékpár belső, kerékpár külső gumi, bicikli felniszalag, bicikli defekt javítás, Tubeless alkatrészeket találsz még ebben a kategóriában. Mivel a kerékpár kerék az egyik legfontosabb eleme kerékpárodnak ezért a jó gördülésért érdemes minőségi alkatrészeket választanod bicikli webshopunkból.

Jó kerékpár kerék választáshoz nyújtunk segítséget bicikli webshopunkban. Akár fűzött kerékpár kerékre van szükséged akár felnire, kerékagyra, küllőre. A legjobb kerék összeállításban segítünk. Minden kerék mérethez találsz nálunk felnit.  Minél könnyebb kerékszettet választasz annál gyorsabb lesz a bringád. Meglepő itt mennyit számít a súly! Ebben a kategóriában találod meg számodra a legjobb kerékagyat, és bicikli kerék alkatrészt. Teljes kerékpár külső gumi választékból találod meg a neked megfelelő külső köpenyt, felniszalagot és belső tömlőt. 

Kerék az egyik legfontosabb része a kerékpárodnak. Összeköt az úttal a bringádat pedig a hajtással, kormányzással, de a fékút is ideköthető a gumiválasztás miatt.

Kerékpár kerék méret táblázat, 

Külső gumiköpenyt különböző felhasználási területre találunk. MTB köpeny, országúti köpeny, trekking köpeny, cross trekking köpeny, BMX köpeny, gravel köpeny, cycle cross köpen, ebike köpeny, defektmentes köpeny több méretben és mintázattal kapható a Dynamic sport webshopban.

MTB belső, országúti belső, trekking belső, cross trekking belső, BMX belső, gravel belső, cycle cross belső, ebike belső, defektmentes belső tömlő szinten minden méretben található áruházunkban.

Fűzött kerék hozzájuk tartozó gyorszár vagy átütőtengely, amit keresel? Több méretben tárcsafék és v-fék felnivel szerelten szettben is rendelkezésre áll. Felni, abroncs, első kerékagy, hátsókerékagy, kerékagy szett, felniszalag, küllő, és alkatrész széles választékát találod webshopunkban. Acél fűzött kerék, alumínium fűzött kerék, karbon fűzött kerék külön és szettben is kapható. Kerékpár kerék centrírozás karbantartással a kerékbe kerülő nyolcast tudjuk kiegyenesíteni. Ezt a küllők megfelelő feszítésével ill. lazításával érjük el küllőkulcs segítségével. Kerékpár kerék fűzésnél pedig kompletten a kerékagyat vagy felnit cseréljük és küllőkkel újra fűzzük a kerékpár kereket. 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.

 

Ezektől a gyártóktól találsz gumit, kereket, alkatrészt a Dynamic sport áruházban: CST, Deestone, Freedom, Panaracer, Compass, Slime, Joe's No-Flats, Ritchey, Velotech, WTB, Merida, Ryde, Vuelta, a2Z, Acor, Sunrace, Zoggie, Zipp, Sturmey Archer, FUNN, Quando, Bikefun, Sapim.