Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dynamic csomag!

 

Ajándék az új bringádhoz!

 

Új kerékpárod értékéhez mérten választhatsz az átadásnál ajándék kiegészítőket. ( Nyereg, nyeregcső, kosár, lakat, sárvédő, lámpa, csomagtartó. pedál, csengő, duda, táska, markolat, kesztyű, mez, nadrág, zokni, cipő, kendő, sapka, fejvédő, computer, szerszám, oldaltámasz, kulacs, kulacstartó, oldalkerék, gyerekülés, szemüveg, kamásli, aláöltöző, kormány, kormányszarv, pumpa, fékkar, váltókar, stucni, bowden, monoblokk, hajtómű, racsni, fogaskoszorú, kerék, felni, belső, külső, slime, defektgátló, stb. ) Az ajándékot nem csak az üzletünkben lévő kerékpárjainkra adjuk. Szín vagy méret hiánynál raktáron lévő kerékpárjainkat aznap vagy másnap tudjuk üzembe helyezve átadni amihez kiválaszthatsz bármilyen ajándékkiegészítőt. 

Az ajándékkiegészítőkkel vásárolt kerékpárokra ugyanaz a garancia vonatkozik mint más új biciklikre, és ebben az esetben is ingyenesen végezzük el mind a két felülvizsgálatot garanciás kerékpároknál.   

 

-Ingyenes felülvizsgálat 2 alkalommal garancián belüli időszakban:

Garanciás feltétel minden kerékpárnál szakszervizben elvégzett két felülvizsgálat az első és hatodik hónapban. Ezeket a szervizmunkákat nálunk vásárolt kerékpárok esetében díjmentesen elvégezzük neked. Csak be kell jelentkezned a 06/28-384-342-es számon vagy személyesen szervizünkbe.  Kérjük a felülvizsgálatra a garanciafüzetet és a vásárlást igazoló blokkot ( másolat is jó )  hozd magaddal.. 

-Kipróbálási lehetőség:

-Kerékpár: Vásárlás előtt kipróbálhatod a kerékpárokat vagy megnézheted segítségünkkel gyermekednek melyik bringaméret az ideális.

-Kerékpáros kiegészítő: Lehetőség van az általad kinézett kiegészítőt kipróbálnod. Pl. feltesszük kerékpárodra a kinézett nyerget amit kipróbálhatsz és ha nem felel meg az elvárásodnak kipróbálhatsz egy másikat. Lámpáknál beletesszük az elemet ha nem aksis, és megnézheted milyen az erőssége, mennyire szórja a fényt.

Személyre szabás átadás előtt:

Sok esetben hagyományos nyergekkel, markolattal, pedálokkal és gumikkal kínálják a gyártók kerékpárjaikat. Mi is bringázunk ezért tudjuk, hogy ezek így nem a legkomfortosabbak. Ehhez nyújtunk segítséget! Válaszd ki kerékpár vásárlásnál a neked megfelelő kiegészítőket a fent említett akciónkban és mi átesszük új bringádra díjmentesen. A kiegészítők felszereléséhez kis időt fogunk kérni a pillanatnyi forgalomhoz mérten. Ezt az ajándékszolgáltatást csak új kerékpár átadásnál veheted igénybe!