. A
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hidd el jobb, ha látnak!

 

 

 

 

 

Villogók, helyzetjelzőlámpák             

 

A villogó, helyzetjelző lámpák segítségével láthatóvá teszed magad a közlekedésben. Ne csak a kerékpáros KRESZ-re gondolj, hanem arra, hogy időben észrevesznek téged. Ezek a lámpák kisebb fényerejűek és kevésbé világítják be az utat, de arra elég, ha van közvilágítás, hogy látható legyél. Tehát városi közlekedésnél teljesen megfelelők. Ezen kívül érdemes fényvisszaverőket elhelyezni a ruházatodon, kerékpáron a kötelező küllőprizmán kívül.

Nézd meg ezt a villogókról, helyzetjelző lámpákról készült videót, ami segítséget nyújthat a választásban.   

Mozgásvilág bemutató videó:

 

 


 

Nagyobb fényerejű lámpák  

Ebben a kategóriában a kerékpáros lámpán villogó funkción kívül több fényerő közül választhatunk. Itt már az utat is elég jól megvilágítják a lámpák és USB-vel tölthetők. A villogót vagy kisebb fényerőt használva növelni tudjuk az akkumlátor kapacitását, de erős fényerővel használva is 3-40 óra az üzemidő.(Típusfüggő) Ezt a lámpát használva már nyugodtan elmehetünk kivilágítatlan utakra.

Erős fányerejű lámpákat itt találsz.

Mozgásvilág bemutató videója:


 

 

6,5 kilométerről észlelhető    

Trelock LS760 I-GO Vision + LS740 Vector Signal akkumulátoros első+hátsó lámpa

A német Trelock prémium kerékpáros lámpák nagyon sok extrafunkciókkal rendelkeznek és a bennük lévő fényforrás sokkal profibb sokkal jobbminőségű. Itt nem fordul elő, hogy a lámpafényereje idővel gyengébbé válik. Ez a megbízhatóság érvényes az összes Trelock modellre. Már a belépő modell is 35 méterre világít és 8 óra működésre képes. A csúcsmodell percre pontosan kijelzi, hogy mennyi ideig bírja az akkumlátor. 120 méterig világít el és 6,5 kilométerről látható. Van benne egy optimális dőlésszög mutató funkció, hogy a szembejövőt ne vakítsuk el. Van hozzá egy átalakító ami Power bankként üzemel, így például töltheted vele a telefonodat vagy épp egy másik kerékpáros lámpát. A lámpák tervezésénél a foncsorozásra, azaz fényerőelosztásra is figyeltek. Nézd meg a bemutató videóban hogyan. ATrelock lámpákat pedig itt találod nálunk:

Trilock LS 760 I-GO cikkünk.. 

Egy profi lámpát viszont nem csak a fényereje  határoz meg. Számos nagyon is használható funkciót kapsz hosszú üzemidővel, LCD kijelzővel és még valami plusszal. Cikkünket itt olvashatod.

 

Mozgásvilág bemutató videója: