Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

24 colos gyerekbicikli 9-11 éves korig 130-145 cm-es testmagassághoz

Széles választékban kínálunk magas minőségű 24 colos gyerekkerékpárokat, melyek ideálisak a fiatal kalandorok számára. A Neuzer, Merida, TransMontana, Kross és még számos más gyártó gyerekbiciklijei kiváló anyagokból készülnek, biztonsági funkciókban gazdagok, hogy garantálják a gondtalan és biztonságos kerékpározási élményt. Gyermek kerékpár vásárlás előtt görgess le, és informálódj méretekről, funkciókról, rugalmas fizetési lehetőségekről, szakértői tanácsadásról és a gyors szállításról.
Rendezés:

 

méretválasztó   I   bicikli méretei és súlya   I    biztonsági funkciók   I   állíthatóság   I   összeszerelés   I   kedvezményes ajánlatok   I   kiegészítők és alkatrészek

 

Ezek alapján válassz megfelelő méretű gyermek biciklit:

  • Elhagyhatatlan, hogy megmérd gyermeked magasságát! A legpontosabb mérés érdekében a gyermeked legyen mezítláb vagy viseljen olyan cipőt, amit a kerékpározás során is viselni fog.
  • A mérés eredményének megfelelően válaszd ki a gyermek bicikli mérettáblázatból azt az értékegyüttes, amely a legközelebb áll gyermeked méretéhez.
  • Természetesen nem kell hajszál pontos adatokhoz ragaszkodni, mert a gyermek kerékpároknál is rugalmas beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, például: a nyereg magassága, a kormány magassága és a kormány szögének állítása. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy finom-hangold a kerékpárt gyermeked méreteihez és kényelméhez igazítva.
  • Gyermek kerékpár vásárlásakor érdemes figyelembe venni a gyermek fejlődését is.  Mivel folyamatos növés jellemzi még őket, így választhatsz kicsit nagyobb méretű kerékpárt is, hogy használható legyen néhány évig. (Ezt a futóbicikliknél még nem ajánljuk!
  • Ne feledkezz meg a biztonsági felszerelésekről sem, mint például a bukósisakról, könyök -és térdvédőkről vagy a csengőről.
  • Fontos, hogy a megfelelő méretű kerékpárt válaszd a gyermeked számára, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjon biciklizni. Ez kiemelten fontos, amikor még csak tanul, ismerkedik a kerékpárral.

 

Gyermek kerékpár általános mérettáblázat

GYERMEK KERÉKPÁR MÉRETTÁBLÁZAT
Testmagasság Életkor Kerékméret
80-95 2-4 12
95-105 3-5 14
105-120 5-7 16
120-130 6-9 20
130-145 7-11 24
145+ 11-12+ 26

 

Milyen méretekkel és súllyal rendelkezik egy 24" gyerekbicikli?

A 24 colos kerékpár magassága általában (kb. 86-102 cm) között van, hossza (kb. 132-152 cm). Súlyuk általánosságban (kb. 11-14 kg) között fordul elő.

A pontos méretek és súlyok változhatnak a gyártótól és a modelltől függően. Ezek az értékek csak általános tájékoztatást nyújtanak, így mindig ajánlott a specifikus modell termékleírását vagy a gyártó által biztosított adatokat ellenőrizni.

 

A 24 colos biciklik biztonsági funkciói és kiegészítői

A 24 colos biciklik általában mindkét kereke rendelkezik fékkel. Ez általában lehet kézifék vagy hátsó kerékagyfék. Megfelelő működésük és karbantartásuk biztosítja a hatékony fékezést. Néhány gyerekbicikli felszerelhető visszapillantó tükörrel, amely segíti a gyermeket a mögötte lévő forgalom figyelemmel kísérésében. A csengő segít jelezni magát a környezetének, ami növelheti a biztonságot, különösen forgalmas területeken. Sárvédők, melyek megóvják a ruhákat és a biciklit a kosztól és a sártól, valamint a kisebb sérülésektől. A kormány és a nyereg megfelelő beállítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassa a biciklit gyermeked, ami elengedhetetlen a megfelelő irányítás és egyensúly fenntartásához. Néhány bicikli gyári lámpákkal rendelkezik, ami további láthatóságot biztosít az esti vagy éjszakai kerékpározáskor.

Ezek a funkciók és kiegészítők hozzájárulnak a biztonságosabb és kényelmesebb biciklizéshez, és fontosak a gyerekek biztonsága és védelme szempontjából. Fontos, hogy a gyerekek mindig megfelelő védőfelszerelést viseljenek, például bukósisakot, amikor bicikliznek.

 

Milyen mértékben állíthatók a 26 colos biciklik a gyermek növekedésével párhuzamosan?

A 26 colos kerékpárok általában nagyobbak és kevésbé rugalmasak a beállítások terén, mint a kisebb méretű gyerekbiciklik. Azonban néhány beállítási lehetőség általában rendelkezésre állhat, és ezek segíthetnek a bicikli testreszabásában a gyermek méretének megfelelően. Ezek közé tartoznak:

1.Nyereg magassága: A legtöbb 26 colos kerékpáron a nyereg magassága állítható, ami lehetővé teszi a gyermek számára, hogy könnyedén hozzáférhessen a pedálokhoz és megfelelően érjen le a talajhoz megálláskor.

2.Kormány magassága: Néhány biciklin a kormány magassága is állítható, ami biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást a gyermek számára.

3.Kormányszár hossza és szöge: Néhány biciklin lehetőség van a kormányszár hosszának és szögének beállítására, hogy megfeleljen a gyermek testméreteinek és testtartásának.

A beállítási lehetőségek és azok mértéke változhat a bicikli modelljétől és gyártójától függően. Ha pontos információra van szükséged egy adott bicikli beállítási lehetőségeiről, javasolt az adott bicikli termékleírásának vagy a gyártó által biztosított információknak a megtekintése.

 

Mennyire bonyolult összeszerelni a 24 colos gyerekbiciklit?

A 24 colos gyerekbicikli összeszerelése általában nem túl bonyolult, de némi kézügyességet és alapvető szerelési ismereteket igényel. A pontos összeszerelési folyamat attól függ, hogy mennyire vagy jártas a kerékpárok összeszerelésében és mennyire, vagy jártas az alapvető szerszámok használatában.

Általában az összeszerelés lépései a következők:

1.Kerékpártartók összeszerelése: A váz, a kormány, a kerekek és a fékek összeszerelése.

2.Nyereg és kormány beállítása: A nyereg magasságának és szögének beállítása, valamint a kormány beállítása.

3.Kerekek felszerelése: A kerekek felhelyezése és megfelelő rögzítése.

4.Fékek és sebességváltók beállítása: A fékek és a sebességváltók finomhangolása és beállítása.

A legtöbb gyártó részletes összeszerelési utasításokat biztosít a termékcsomagban vagy online, amelyek lépésről lépésre végig vezetik az összeszerelés folyamatát. Ha bizonytalan lennél mégis az összeszerelés során, érdemes szakember segítségét kérni.

 

Kedvezményes 20" gyerekbicikli vásárláslás

Regisztrálj oldalunkra, hogy részese lehess a Hűségpont rendszernek, melyhez automatikusan -2%-os árengedményt adunk minden gyerekbicikli vásárlás után. Már az első rendelésednél, áruérték alapján íródnak jóvá pontjaid a profilodban, melyeket gyűjthetsz és 180 napon belül levásárolhatod bármikor. 1 pont- 1 forintot ér. További részleteket a kedvezményekkel kapcsolatban ITT olvashatsz.

A Dynamic Sport kerékpár webáruházban és veresegyházi bicikli boltunkban egyaránt felhasználhatod OTP, K&H vagy MBH SZÉP kártyádat gyerekbicikli vásárláshoz, vagy bármilyen más egyéb termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz. További részletekért a SZÉP Kártya felhasználásával kapcsolatban kattints IDE.

 

Gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek

Nézz körül a gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek széles kínálatában, biztos lehetsz benne, hogy mindegyik olyan élményt nyújt majd a gyermekednek, amely emlékezetessé teszi a biciklizés minden pillanatát. Vigyázz a gyermekedre, és adj meg neki minden eszközt, amire szüksége lehet, hogy a biciklizés felfedezésének minden pillanata biztonságos és felejthetetlen legyen számára.

 

gyerekbicikli vontatórúd    •    utánfutó gyermeked szállításához    •    gyerekbicikli világítás    •    biciklicsengő kicsiknek    •    bicikli duda    •    gyerekbicikli kosár    •    láthatóság    •    gyereksisak    •    térd-és könyökvédő    •    kerékpáros kesztyű gyerekeknek   

 

Gyerekbicikli vásárlás előtt érdemes ezt is elolvasnod!

Biztonság és stílus, kicsiknek és nagyoknak.

A legjobb kerékpáros utak kisgyerekekkel is!