Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

12 colos gyerekbicikli 2-4 éves korig 80-95 cm testmagassághoz

Kiváló minőségű 12 colos gyerekbicikliket kínálunk, melyek tökéletesek kezdő kis kerékpárosoknak.  Nálunk a biztonság és megbízhatóság áll az első helyen, minden termékünk ellenőrzött. Mind a Koliken, Neuzer és Csepel biciklik kényelmes és állítható üléssel rendelkeznek, hogy gyermeked növekedésével lépést tudjanak tartani. A fékrendszer és a stabil oldalsó segédkerekek segítenek a biztonságosabb és könnyebb tanulásban. Rendkívül könnyű szerkezetük révén gyermeked egyszerűen kezelheti és irányíthatja új biciklijét. Mielőtt 12-es biciklit vásárolsz, görgess le a fontos információkért!

Termékeinket versenyképes áron kínáljuk, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a minőség terén. Minden 12 colos gyerekbicikli SZÉP kártyával is megvásárolható.

Rendezés:

méretválasztó   I   bicikli méretei és súlya   I   korosztály   I   biztonsági funkciók   I   állíthatóság   I   összeszerelés  

 

Ezek alapján válassz megfelelő méretű gyermek biciklit:

  • Elhagyhatatlan, hogy megmérd gyermeked magasságát! A legpontosabb mérés érdekében a gyermeked legyen mezítláb vagy viseljen olyan cipőt, amit a kerékpározás során is viselni fog.
  • A mérés eredményének megfelelően válaszd ki a gyermek bicikli mérettáblázatból azt az értékegyüttes, amely a legközelebb áll gyermeked méretéhez.
  • Természetesen nem kell hajszál pontos adatokhoz ragaszkodni, mert a gyermek kerékpároknál is rugalmas beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, például: a nyereg magassága, a kormány magassága és a kormány szögének állítása. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy finom-hangold a kerékpárt gyermeked méreteihez és kényelméhez igazítva.
  • Gyermek kerékpár vásárlásakor érdemes figyelembe venni a gyermek fejlődését is.  Mivel folyamatos növés jellemzi még őket, így választhatsz kicsit nagyobb méretű kerékpárt is, hogy használható legyen néhány évig. (Ezt a futóbicikliknél még nem ajánljuk!
  • Ne feledkezz meg a biztonsági felszerelésekről sem, mint például a bukósisakról, könyök -és térdvédőkről vagy a csengőről.
  • Fontos, hogy a megfelelő méretű kerékpárt válaszd a gyermeked számára, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjon biciklizni. Ez kiemelten fontos, amikor még csak tanul, ismerkedik a kerékpárral.

 

Gyermek kerékpár általános mérettáblázat

GYERMEK KERÉKPÁR MÉRETTÁBLÁZAT
Testmagasság Életkor Kerékméret
80-95 2-4 12
95-105 3-5 14
105-120 4-6 16
120-130 6-9 20
130-145 7-11 24
145+ 11-12+ 26

 

Milyen méretekkel és súllyal rendelkezik egy 12 colos gyerekbicikli?

A 12 colos biciklik esetében a kerék átmérője általában körülbelül 30 centiméter. Körülbelül 2 és 4 éves kor közötti gyermekeknek, általában 75 és 95 centiméter közötti magasságú gyermekek számára ajánlottak. A 12-es biciklik általában könnyűek, és a súlyuk általában 8-10 kilogramm között van, bár ez a pontos súly a gyártótól és a modelltől függően változhat. Ezek az általános méretek és súlyok, a konkrét modelltől és gyártótól függően kis mértékben eltérhetnek. Amikor online vásárolsz, mindig érdemes ellenőrizni az adott gyerekbicikli termék leírását, hogy megbizonyosodj arról, megfelelő lesz-e a gyermeked méretéhez és súlyához.

 

Milyen korosztálynak ajánljuk a 12 colos bicikli méretet? 

A 12 colos méretű biciklik általában a körülbelül 2 és 4 év közötti gyermekeknek ajánlottak. Mivel ezek a biciklik általában kisebbek és könnyebbek, tökéletesek lehetnek a kisgyermekek számára, akik most ismerkednek meg a biciklizés alapjaival és fejlesztik egyensúlyérzéküket és koordinációjukat. Ugyanakkor a méret csak egy iránymutató, ezért mindig figyelembe kell venned gyermeked egyéni fejlődését és képességeit is.

 

A 12-es biciklik biztonsági funkciói és kiegészítői

A legtöbb 12 colos gyerekbicikli rendelkezik hátsó fékkarokkal, amelyeket könnyen kezelhet a gyermek, hogy segítsenek lelassítani vagy megállni szükség esetén. Az oldalsó pótkerekek vagy mankókerekek segítenek a kezdő bicajos palántáknak megtartani a kerékpárt, amíg rá nem éreznek egyensúlyozásra. Ezek a kerekek leszerelhetőek, amint kényelmesen és konfortosan megy nélküle is a tekerés. A láncvédő és a kormányvédő a gyermeket és a biciklit védi, valamint segít elkerülni a baleseteket és sérüléseket. A megfelelően kialakított markolatok és ülés segíthetnek a kényelmes fogásban és ülésben, csökkentve ezzel az esetleges balesetek kockázatát.

Mindig fontos ellenőrizni, hogy a választott bicikli rendelkezik-e ezekkel a biztonsági funkciókkal, és hogy ezek mennyire megfelelőek a gyermeked számára. Fontos, hogy a gyermeked biztonsága mindig az elsődleges szempont legyen a minták és színek helyett, amikor biciklit vásárolsz neki.

 

Milyen mértékben állíthatók a 12 colos biciklik a gyermek növekedésével párhuzamosan?

A 12-es gyerek biciklik ülése általában állítható felfelé vagy lefelé egy adott tartományban, hogy alkalmazkodjon gyermeked növekedéséhez és lábainak hosszához. Néhány bicikli esetében a kormány magassága is állítható kényelmi szempontból, de itt ki is merültek a lehetőségek.

A 12" biciklik általában korai szakaszban való használatra tervezettek, és amint a gyermeked kinő belőle, szükséges a nagyobb méretű bicikli vásárlására. A legjobb megoldás, ha a bicikli leírását és jellemzőit alaposan áttanulmányozod, hogy megbizonyosodj arról, hogy az adott bicikli rendelkezik-e olyan beállítási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára a kényelmes és biztonságos használatot hosszabb ideig.

 

Mennyire bonyolult összeszerelni a gyerekbiciklit?

Az összeszerelési folyamat bonyolultsága általában attól függ, hogy milyen típusú és milyen gyártótól származó bicikliről van szó. A 12 colos gyerekbiciklik általában viszonylag egyszerűen összeszerelhetőek, de a csomagolás tartalmazni fog egy részletes összeszerelési útmutatót is.

A legtöbb esetben az alábbi lépéseket kell végrehajtani az összeszereléshez:

1. A kerékek és a kormány rögzítése általában az első lépés. Ez általában az anyák és csavarok szorosra csavarását igényli.

2. Az ülés és a pedálok rögzítése a következő lépés lehet. Gyakran elég csak egyszerűen meghúzni az anyákat és a csavarokat.

3. Ezt követően esetleges kiegészítőket, mint például a csengő vagy a védőborítások, lehet felszerelni.

Ha bizonytalan vagy az összeszereléssel kapcsolatban, mindig fontos átolvasni a mellékelt részletes összeszerelési útmutatót. Ha valamilyen oknál fogva nehézségeid adódnak az összeszereléssel kapcsolatban, a Dynamic Sport kerékpár webáruház csapata készséggel segít.