Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü

Férfi kerékpárok

Férfi kerékpárok teljes típusválasztéka a legjobb sport bicikli, túra bicikli és városi bicikli kategóriákban. Elektromos kerékpárok: országúti e-bike, Fitness e-bike, MTB e-bike, trekking e-bike, ciy e-bike.

Férfi kerékpárjainkat külön választottuk a kényelmesebb keresés miatt, de a dynamic-sport bicikli boltban egyre több hölgy választ férfivázas kerékpárt. Ez azért is jó döntés, mert a felsővázcső merevebbé teszi a biciklit. Férfi kerékpár kategóriában a felszereltségi szintek is magasabbra mennek a nagyobb terhelés miatt. Integrált középcsapágy, Di elektromos váltó jelent meg a prémium bicikli márkáknál és számos újításon folyamatosan bicikli versenyzőkkel együttműködve dolgoznak a fejlesztő mérnökök a kerékpár gyárakban.  

MTB bicikli kategóriában nagy lépés volt az MTB e-bike elterjedése, hiszen ahhoz, hogy igazán kitudjuk használni ezt a Mountain bike-ot fel kell menni a hegyre. Az MTB e-bike biciklivel ez könnyű kerékpározásnak tűnik már. És most jön a kérdés, hogy a nehezebb súlyú MTB e-bike ad e akkora élményt? Igen! Ugyanúgy lehet vele ugratni, egykerekezni, a dropper nyeregcső miatt száguldani és átmenni egy patakon, hiszen teljesen le van szigetelve a bicikli.