Szolgáltatásaink

dinam

logo

Nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig 09-18-ig

 

Szombaton

09 – 13-ig

 

Vasárnap

Zárva

merida

Kartyak OTP

Hőtérkép
booked.net
bukosisak.png merida.png sikolcson.png siszerviz.png snowboard.png tetobox2.png usa01.png

Nálunk vásárolt új kerékpárokra 1 év ingyenes szervizt adunk. Amennyiben esésből, balesetből bármilyen okból szervizezni kell kerékpárját a vásárlástól számított 1 éven belül ingyenesen elvégezzük a munkát. Feltételek: Akciónk a munkadíjra vonatkozik és csak nálunk vásárolt alkatrészt építünk be. Teleszkóp javítása, váz javítás nem része az akciónak! Az akció karbantartási munkára nem vonatkozik. Az ingyenes szerviznél is be kell előre jelentkezni szervizünkbe. Kérjük a kerékpár számláját hozza magával.

Új alumínium vázas kerékpárjainkhoz 15000 Ft értékű Nagygenerál szervizt adunk ajándékba! Február 28.-ig vásárolt kerékpárjainkra tárgyév októberben és novemberben, február 28 után vásárolt kerékpároknál az azt követő év október, november hónapban végezzük el az ingyenes Nagygenerál szervizt. Azért csak a következő évben mert pár hónapos kerékpárnál nem indokolt még a kerékagyak, kormánycsapágyak zsírozása. Feltételek: Az ingyenes szerviz a munkadíjra vonatkozik, de nem feltétele új alkatrészek beszerelése. Az ingyenes Nagygenerál szerviznél is be kell előre jelentkezni szervizünkbe. Kérjük a kerékpár számláját hozza magával.

Háztól – házig szolgáltatás! Szükség esetén Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada területén elmegyünk kerékpárjáért és szervizelve vissza visszük otthonába.
Vásárlás esetén kiszállítást is tudunk biztosítani termékeinkre. Részletekért hívja munkaidőben a 06/30-555-0905 telefonszámot.